Suma Bac D10 2x5L - Folyékony kombinált kézi mosogatószer és általános tisztító-, fertőtlenítőszer
Cikkszám
G11956
A Suma Bac D10 tisztító-, fertőtlenítő hatású (kombinált) koncentrált vegyszer, mely alkalmas valamennyi élelmiszerrel érintkező felület tisztító fertőtlenítésére. A Suma Bac D10 folyékony fertőtlenítő tisztítószer koncentrátum, amely a felületet egy lépésben tisztítja és fertőtleníti. A termék
Leírás
A Suma Bac D10 tisztító-, fertőtlenítő hatású (kombinált) koncentrált vegyszer, mely alkalmas valamennyi élelmiszerrel érintkező felület tisztító fertőtlenítésére.
A Suma Bac D10 folyékony fertőtlenítő tisztítószer koncentrátum, amely a felületet egy lépésben tisztítja és fertőtleníti. A termék alkalmas valamennyi élelmiszerrel érintkező felület tisztítására. A benne lévő biocid hatóanyagnak köszönhetően, a mikroorganizmusok széles skálája ellen hatékony - elpusztítja a baktériumokat és gombákat is. A kiváló tisztító hatást a készítményben lévő felületaktív anyagok biztosítják.
A Suma Bac D10 folyékony fertőtlenítő tisztítószer koncentrátum, amely a felületet egy lépésben tisztítja és fertőtleníti. A termék alkalmas valamennyi élelmiszerrel érintkező felület tisztítására. A benne lévő biocid hatóanyagnak köszönhetően, a mikroorganizmusok széles skálája ellen hatékony - elpusztítja a baktériumokat és gombákat is. A kiváló tisztító hatást a készítményben lévő felületaktív anyagok biztosítják.
- Egy lépésben tisztít és fertőtlenít
- Zsírtalanít és megtisztítja a felületet az odaszáradt ételmaradéktól
- Hatékony a mikroorganizmusok széles skálája ellen, higiéniai megfelelőséget biztosít
- Vízkeménységtől függetlenül hatékony
- Távolítsa el az erős szennyeződéseket a felületről.
- Hígítsa fel a terméket az adagolási táblázat szerint.
- Vigye fel a felületre. Hagyja hatni a megadott érintkezési ideig.
- Öblítse le tiszta vízzel és hagyja megszáradni.
- EN1276, EN1650, EN13697 - Baktériumok és élesztőgombák - 15 ml/L (1.5%) - 5 perc
- EN1276, EN1650, EN13697 - Baktériumok és élesztőgombák - 10 ml/L (1.0%) - 5 perc
- EN1276, EN1650, EN13697 -Baktériumok és élesztőgombák - 40 ml/L (4.0%) - 30 mp
- EN1447 - Burkos vírusok - 15 ml/L (1.5%) - 5 perc
- EN1447 - Burkos vírusok - 25 ml/L (2.5%) - 5 perc
Specifikációk
Általános adatok | ||
Logisztikai adatok | ||
Kémiai-vegyi adatok |
Mellékletek
Vélemények (0)
Még nem érkezett vélemény.